Nieuwe sfeervolle gordijncollecties!

Is het de hoogste tijd voor een make-over van je interieur? Gordijnen vormen een hele sfeervolle basis van je nieuwe interieur, de sfeer verandert meteen. Wij vertellen je graag alles over onze luxe en kwalitatieve gordijnstoffen én hun isolerende werking. Gordijnen zorgen namelijk voor een stilstaande luchtlaag tegen het raam en dat isoleert. Vitrage, inbetweens of overgordijnen? Kom naar onze winkel voor een ruime keuze uit diverse stoffen, kleuren en modellen. En met een focus op een groenere toekomst, kun je tegenwoordig ook de keus maken voor gordijnen die zowel stijlvol als eco bewust zijn. Natuurlijk verzorgen wij bij de gordijnen ook het meten, maken en ophangen. Zien we je snel? Je profiteert van 4 t/m 17 maart van 20% korting op gordijnen. Vraag naar de voorwaarden.

Combineer met raamdecoratie!

Maak je binnenzonwering compleet met gordijnen én raamdecoratie! De juiste raamdecoratie vinden kan een hele opgave zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij ons ben je aan het juiste adres. Of het nu rolgordijnen, jaloezieën, plissés shades, Duette® shades of vouwgordijnen zijn. Met de jarenlange ervaring en de uitgebreide collectie van ons kunnen we je uitstekend helpen om voor jou de juiste keuze te maken. Ook hiervoor geldt de actie 20% korting op raamdecoratie van 4 t/m 17 maart 2024 . Vraag naar de voorwaarden.

meubels

Voor mooie, warme en trendy sfeermakers kom je naar B-Leef. Maak je huis gezellig met stapels kussens, karpetten en oogstrelende accessoires. Bijna alle meubelen kunnen zó worden samengesteld dat zij precies in jouw woning passen. Bij B-Leef kan het allemaal. Dus woon je in de regio regio Horst, Venlo, Venray en Panningen, kom dan snel langs in onze winkel.