20% korting op raamdecoratie

Raamdecoratie is niet alleen sfeermaker, maar heeft ook een isolerende werking. Vooral plisségordijnen en rolgordijnen. Als je een extra laag aanbrengt tussen het raam en de kamer krijg je een holle ruimte, waardoor de kou niet in je woning kan komen. Raamdecoratie is dus geen overbodige luxe. Je bespaart energie en dus geld. Ze moeten natuurlijk wel goed ingemeten en gemonteerd worden voor een optimale werking. Maar daar zijn wij expert in. Kom eens langs en bekijk onze grote collectie stoffen, dessins en kleuren. Je staat versteld wat er allemaal mogelijk is.

Van 6 februari t/m 18 februari 2023 ontvang je 20% korting op alle raamdecoratie. Vraag wel even naar de voorwaarden. Kom gerust eens langs voor advies of om zelf rond te kijken in onze mooie showroom aan de Horsterweg 34 te Sevenum.

 

20% korting op gordijnen

Is het tijd voor een mooie make-over van je woning? Gordijnen vormen een sfeervolle basis voor je interieur. De sfeer in je huis verandert meteen als je één van deze producten kiest. Wij vertellen je alles over luxe en kwalitatieve gordijnstoffen. Voor iedere stijl hebben we een passend gordijn (ook nog eens isolerend). 
Ben je nog aan het dubben wat je precies wilt? Kom dan naar onze winkel voor advies. Je profiteert bovendien tot en met 18 februari 2023 van maar liefst 20% korting op gordijnen. Zien we je snel? Vraag naar de voorwaarden in de winkel.