Gordijnen Sevenum

Gordijnen

 

GORDIJNEN IN HORST EN SEVENUM

Wil jij sfeervolle gordijnen kopen voor jouw woning in Horst of Sevenum? Gordijnen zijn een uitstekende manier om je ramen een eigen uitstraling te geven. Daarnaast zijn gordijnen ideaal om meer privacy te creëren en de felle zonlicht te dempen. Storende lichtstralen in je woonkamer en slaapkamer zijn verleden tijd. Dankzij het multifunctionele karakter kunnen gordijnen in elke ruimte van het huis hangen. Bij ons heb je de keuze uit vitrages, overgordijnen of inbetweens. Onze interieurspecialisten weten exact welk gordijntype het beste aansluit bij jouw woning. Wij geven je deskundig interieuradvies, zodat je de juiste stoffen en modellen kiest. Onze gordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Van overgordijnen met een gaaf patroon tot subtiele inbetweens, je vindt het allemaal in onze inspiratievolle woonwinkel. Vanaf Horst is het slechts 10 minuten rijden naar de interieurwinkel van B-Leef.

Gordijnen Horst Overgordijnen Horst Gordijnen kopen Horst

Gordijnen voor elk interieur

De mooiste gordijnen kopen in de omgeving van Horst of Sevenum? Gordijnen zijn tijdloos en de ideale aanvulling om je ramen een chique uitstraling te geven. Door het gebruik van de juiste stoffen, afhankelijk van je smaak, kun je het zonlicht weten of juist meer binnenlaten. Aangezien gordijnen onmisbaar in je interieur zijn, raden we aan om alle opties te bekijken. In onze woonwinkel heb je een ruime keuze uit diverse stoffen, kleuren en modellen. Afhankelijk van jouw wensen adviseren onze specialisten welke gordijnstoffen het beste bij je smaak én interieur past. Om de gordijnen perfect op hangen, worden je gordijnen op maat gemaakt. Wij onderscheiden drie typen gordijnen:

  • Overgordijnen; gemaakt van ondoorschijnend materiaal en uitstekend voor het weren van zonlicht;
  • Vitrages; gemaakt van luchtige, doorzichtige stof voor het toelaten van zonnestralen;
  • Inbetweens; doorzichtige gordijnen voor meer sfeer en privacy.

Onze gordijnen zijn leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Ga je een kinderkamer opknappen? Dan kies je eerder voor frisse en felle kleuren. Wil je een woonkamer of keukenraam voorzien van mooie gordijnen? Neutrale kleuren en een elegant design is een goed uitgangspunt. Creëer de perfecte balans tussen een sfeervol interieur en privacy, terwijl je tegelijkertijd van een knusse sfeer geniet. Nieuwe gordijnen kopen doe je niet zomaar, je wilt met eigen ogen alle mogelijkheden bekijken. Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Sevenum, slechts 10 minuten rijden vanaf Horst. B-Leef is de specialist op het gebied van woonadvies en interieurdecoratie.