HORREN IN DE OMGEVING VENLO

Druk op zoek naar kwalitatieve horren in de buurt van Venlo? Van subtiele deurhorren tot raamhorren op maat, je vindt het allemaal in onze inspiratievolle woonwinkel in Horst. Door het plaatsen van horren voorkom je dat insecten jouw woonkamer of slaapkamer binnendringen. Dé oplossing om je welverdiende nachtrust te behouden. Of je nu een normale deur of raam hebt, of een lastiger draaikiepraam, wij zorgen ervoor dat de horren perfect aansluiten. Om te zorgen dat alles precies past, komen we alles bij je thuis opmeten. Wil je eerst inspiratie opdoen? Onze sfeervolle woonwinkel is slechts 20 minuten rijden vanaf Venlo. Met voldoende parkeerplekken voor de deur stap je zo in onze winkel. De specialisten van B-Leef Wonen staan te springen om het beste uit jouw wooninterieur te halen.

Deurhorren Venlo Horren Venlo Raamhorren Venlo

Beschermende horren

Heb je nog geen horren voor je ramen of deuren? Dan is de kans groot dat je wordt gestoord door irritante muggen. Vooral in de zomer zijn deze beestjes actief, waardoor je noodgedwongen alle ramen en deuren dicht moet doen. De hoogste tijd om subtiele horren te laten plaatsen. Met een hor, voor je raam of deur, heb je geen last meer van vervelende insecten en kun je dag en nacht de frisse wind naar binnen laten waaien. Wij maken alle horren op maat, zodat de afmetingen naadloos aansluit op het formaat van je deur of raam. Wij bieden verschillende uitvoeringen:

  • Rolhor: uitstekend voor ramen die regelmatig open en dicht worden gemaakt;
  • Inzethor: perfect voor draai- en kiepramen;
  • Vaste hor: eenvoudig te bevestigen aan ondiepe raamkozijnen;
  • Plissé hordeuren: moderne hordeur die in elke positie open kan staan.

Je hebt ook keuze uit conventionele hordeuren, zoals de rol- en scharnierende hordeur die praktisch zijn en tegelijkertijd iets bijzonders toevoegen aan je deuren. Een eigentijdser alternatief voor grote deuren is de schuivende hordeur, die eenvoudig in gebruik is. Laat jouw aangeschafte producten door onze vakmannen monteren voor een voortreffelijk resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Bezoek onze sfeervolle woonwinkel in Sevenum, slechts 20 minuten rijden vanaf Venlo. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.