Onze merken

Ambiant

Ambiant, simpelweg de beste en mooiste vloer tegen de scherpste prijs

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij jouw manier van leven en jouw woonstijl.

Artelux

Artelux brengt al sinds 1992 sfeer in huis. Onze kracht zit in elegante, rijke en sfeervolle gordijnstoffen waarbij we functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar weten te verbinden.

Bece

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis de mooiste, beste en gebruiksvriendelijkste raamdecoratie te maken. Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Dit doen we onder ons eigen merk bece®, maar ook voor diverse private labels. 

Bonaparte

Bonaparte doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen en produceren van vloeren en sportoplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu.

Colors

Ons private label genaamd ‘Colors’ kom je op meerdere plekken in de winkel tegen. Voor diverse productgroepen is onder het merk Colors een doelgerichte collectie ontwikkeld.

Desso

Desso doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen en produceren van vloeren en sportoplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu.

Forbo

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum.

Kendix

Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie.

Luxaflex

Deze horizontale jaloezieën werden in 1951 in Europa geïntroduceerd met de merknaam Luxaflex®. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding.

Moduleo

Moduleo® zet de norm voor toekomstige generaties luxe pvc vloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.

Parade

Parade doet er alles aan om de ultieme klantervaring te bieden, door het ontwerpen en produceren van vloeren en sportoplossingen voor het welzijn van mensen en met respect voor het milieu.

Vadain

Vadain is marktleider op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland. Ons stylisten- en inkoopteam doet continu onderzoek naar wereldwijde trends en ontwikkelingen in de interieurbranche. De medewerkers in onze ateliers maken alle stoffen tot gordijnen. Vadain besteedt veel aandacht aan de kwaliteit. Elk jaar brengen we twee veelzijdige en moderne collecties uit, ingedeeld in verschillende thema’s.

 

Luxaflex® raamdecoratie

Met de hand en op maat gemaakte raamdecoratie van Luxaflex® brengen kamers tot leven.

Luxaflex® voor exclusiviteit

unieke collecties en geïnspireerde innovaties

Sinds Luxaflex® de horizontale jaloezie uitvond, staat de naam Luxaflex® gelijk aan nieuwe, innovatieve raamdecoratie. Vernieuwende unieke producten zijn geïntroduceerd, zoals Duette® Shades en Silhouette® Shades, met exclusieve ontwerpen en spannende stoffen die de kijk op raambekleding hebben veranderd.

Luxaflex® heeft een nieuwe wereld geïntroduceerd die je keuzevrijheid biedt bij de inrichting van jouw woning. Elk prachtig product van Luxaflex® wordt op maat gemaakt en sluit zodoende perfect aan op jouw huis en stijl.

Luxaflex® versus oceaanplastic

Luxaflex® werkt aan een schonere samenleving

Het plastic in de Stille Oceaan heeft een 'plasticsoep' gevormd van maar liefst 1,5 miljoen vierkante kilometer. Hunter Douglas heeft daarom een project met als doel teruggewonnen plastic afval van de kustlijn om te zetten in hoogwaardige weefsels.

Greenscreen® Sea-Tex® NXT is 's werelds eerste zonwerende stof gemaakt van 50% gerecycled plastic afval uit de oceaan. In juli 2020 is 40 ton aangespoeld plastic omgezet in prachtige GreenScreen® Sea-Tex®-stoffen voor stijlvolle Luxaflex®-Rolgordijnen en Verticale Jaloezieën.

Binnencollectie van Luxaflex®

Energie besparen met Luxaflex®

Ontdek isolerende raambekleding

In de zomer wil je de warmte graag buiten houden en in de winter juist de warmte vasthouden. Met isolerende raambekleding zorg jij ervoor dat je het binnenklimaat in jouw huis gemakkelijk kunt reguleren: het werkt tegen de kou, isolerend en energiebesparend.

 

Energie besparende stijl

dubbel plisségordijn met aluminium coating

Met speciale Duette® Shades van met een aluminium gecoate cel constructie isoleer je nog beter dan met reguliere Duette® Shades. Duette® Architella® Shades bestaat uit een dubbele cel, waardoor ze extra goed isoleren.

Kies je dan ook nog eens voor een stof met aan de binnenkant een metalen coating dan heb je een nog betere isolatie en kun je nog meer energie besparen. Je kunt Duette® Architella® Shades combineren met gevoerde gordijnen voor een stijlvolle en energiebesparende oplossing.