kasten
Traprenovatie

Trapbekleding

Geef je trap een nieuw leven

Nieuwe trapbekleding in Sevenum

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap of ben je bezig met een nieuwbouwproject en wil je jouw trap bekleden? Bekijk alle soorten trapbekleding in onze woonwinkel in Sevenum.

Zowel particulieren als organisaties kunnen bij ons terecht voor trapbekleding en vakkundige montage voor het meest strakke eindresultaat.

 

 

product-trapbekleding-header-2
GROE_trapbekleding_2

Soorten trapbekleding

Jouw trap kan nieuw leven worden ingeblazen met allerlei soorten trapbekleding. Denk aan tapijt, pvcmarmoleum of een chique loper. In onze winkel krijg je een duidelijk overzicht van de diversiteit aan mogelijkheden.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen? Onze adviseurs gaan graag met jou op zoek naar de producten die het best aansluiten bij de gewenste stijl.

 

 

Trapbekleding kosten

Een trap bekleden is maatwerk. De kosten ervoor zijn afhankelijk van het gekozen materiaal, de hoeveelheid die ervan nodig is en de arbeidsintensiteit van de opdracht.

Om jou van een exacte offerte te kunnen voorzien, komen we graag even langs om de gewenste trapbekleding in te meten. Gratis en geheel vrijblijvend. Bezoek ook onze inspiratievolle winkel in Sevenum en bekijk alle trapbekleding opties met eigen ogen. Ons ervaren interieurteam helpt jou graag verder.

 

 

GROE_trapbekleding_3