Vakkundige traprenovatie in Sevenum

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Een strakke en vakkundige traprenovatie biedt de uitkomst. Met overzettreden van laminaat of PVC krijgt de trap een nieuwe uitstraling die voldoet aan al jouw wensen.

Zowel particulieren als organisaties kunnen bij ons terecht voor betaalbare traprenovatie en vakkundige montage voor een mooi resultaat. 

 

vloer_leggen
106-Interieuradvies

Traprenovatie is maatwerk

Omdat een traprenovatie altijd maatwerk is, hanteren we geen standaardprijs. De kosten zijn afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid en de arbeidskosten van het project. Onze adviseurs ondersteunen je graag om de uitvoering te vinden die het beste aansluiten bij jouw woning.

Om een scherpe offerte op te maken, komen we gratis en geheel vrijblijvend langs om de gewenste bekleding in te meten. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden. Je hebt de keuze om eerst in de showroom te komen of de mogelijkheid om voor een adviseur aan huis te kiezen, in Sevenum. Ideaal als je bijvoorbeeld de oriëntatiefase al uit bent en graag hebt dat een expert de situatie komt bekijken.