Vloeren Sevenum

Vloeren

  • PVC vloeren kopen voor je woning in Sevenum of Horst? Doe inspiratie op in de woonwinkel van B-Leef Wonen! Bekijk de mogelijkheden.
  • Laminaat kopen voor je woning in Sevenum of Horst? Doe inspiratie op in de woonwinkel van B-Leef Wonen! Bekijk de mogelijkheden.
  • Tapijt kopen voor je woning in Sevenum of Horst? Doe inspiratie op in de woonwinkel van B-Leef Wonen! Bekijk de mogelijkheden.
  • Vinyl vloeren kopen voor je woning in Sevenum of Horst? Doe inspiratie op in de woonwinkel van B-Leef Wonen! Bekijk de mogelijkheden.
  • Marmoleum vloeren kopen voor je woning in Sevenum of Horst? Doe inspiratie op in de woonwinkel van B-Leef Wonen! Bekijk de mogelijkheden.
  • Karpet kopen voor je woning in Sevenum of Horst? Doe inspiratie op in de woonwinkel van B-Leef Wonen! Bekijk de mogelijkheden.

 

SFEERVOLLE VLOEREN IN HORST EN SEVENUM

Op zoek naar sfeervolle vloeren in de omgeving Horst en Sevenum? Van een trendy tapijt tot een stijlvolle pvc vloer, je vindt het allemaal in onze uitgebreide woonwinkel. Aangezien je een vloer koopt voor langere tijd, moet je een weloverwogen besluit nemen. Welke vloersoort past het beste bij jouw wooninterieur en welke uitstraling past het beste bij jouw smaak? Onze vloerspecialisten hebben jarenlange ervaring en ondersteunen jou continu om de perfecte vloeroplossing te vinden. Of je nu een PVC-vloer in de woonkamer of een sfeervolle laminaatvloer in je appartement wil, wij denken altijd met je mee. Jouw wooninterieur is niet compleet zonder een sfeervolle vloer.

Omdat een vloer door de jaren heen flink wat te verduren krijgt, van voetstappen tot zware meubels, moet een vloersoort van de beste kwaliteit zijn. Door het juiste materiaal te kiezen geniet je jarenlang van een duurzame vloer, zonder dat je zorgen hoeft te maken om slijtage of scheurtjes. Door ons uitgebreide aanbod aan uitvoeringen en materialen vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw woning in Horst of Sevenum. Van marmoleum tot tapijt, ontdek ons sfeervolle en complete assortiment in de woonwinkel van B-Leef. Een duurzame vloer is een kwalitatieve en onmisbare toevoeging voor jouw interieur.

Duurzame vloeren Horst Vloeren Horst Vloerenwinkel Horst

Eigentijdse vloeren

De perfecte vloer vinden is een leuke zoektocht, maar het kan ook veel tijd en energie kosten. Door de vele vloersoorten en kleurmogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom bieden wij deskundig interieuradvies over de juiste afmetingen en het beste materiaal voor jouw woning. Onze verschillende vloersoorten zijn allemaal eigentijds en geven aan elke woning een bijzondere uitstraling. Jouw vloer oogt meteen smaakvol met een prachtig tapijt of een strakke PVC vloer in een visgraat patroon. Of dacht je eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Wij hebben onderhoudsvriendelijk vloeren van: vinyl, marmoleum, karpet, PVC en tapijt.

Een vinyl en PVC vloer is erg hygiënisch en geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen voorkomen. Deze vloersoorten zijn leverbaar met verschillende prints, zoals een hout- of tegelmotief. Hierdoor krijg je de uitstraling van een tegel- of houten vloer, zonder het moeizame onderhoud. Onze marmoleumvloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor de milieubewuste mens. Marmoleum is een stevige vloerbedekking die voor een adembenemend en strak interieur zorgt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Bezoek onze sfeervolle vloerenwinkel in Sevenum en laat je inspireren. Ben je woonachtig in Horst? Vanaf Horst is het slechts 10 minuten rijden naar onze inspiratievolle interieurwinkel. Met voldoende parkeerplekken voor de deur stap je zo in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.